Over ons

Over ons

VVMP levert alles op het gebied van medische producten en ziekenhuisbenodigdheden.
Tevens leveren wij diverse diensten, van gecertificeerd onderhoud tot montage.
Van verpleegkundige artikelen tot medisch meubilair, van zeepdispenser tot otoscoop, van OK tafel tot katheter.

Onafhankelijk advies:

Voor al onze medische artikelen zijn wij niet afhankelijk van één leverancier. Daar wij directe contacten hebben met een groot scala aan leveranciers en fabrikanten in binnen- en buitenland, zijn op maat gesneden oplossingen mogelijk. Dus heeft u specifieke behoeften?, dan kijken we samen naar het beste (alternatieve) product dat op de markt verkrijgbaar is! Een vrijblijvende zichtzending verzorgen wij graag voor u. Bij VVMP werken we transparant, tegen een scherpe prijs en met uitstekende nazorg. Montage, installatie en onderhoud van investeringsgoederen en installaties?, ook dat regelen wij voor u, volledig gecertificeerd conform de laatste normen! U heeft de zorg voor uw patiënten, wij nemen de zorg van de inkoop van artikelen, service en logistieke diensten graag van u over. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?,  maak vrijblijvend een afspraak, wij geloven sterk in persoonlijk contact.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen – milieubewustzijn

Uiteraard leeft deze milieunorm ook bij Van Vliet Medical Products. Wij hechten veel waarde aan onze eigen maatschappelijke betrokkenheid alsmede aan die van onze toeleveranciers. Zo screenen wij de fabrikanten en informeren we naar het MVO-beleid.

Wij proberen voortdurend de juiste duurzame keuzes te maken ter verbetering van onze onderneming, daarbij rekening houdend met de belangen van de huidige maatschappij en de bijkomende sociale aspecten.

In het kader van de milieunormen wordt onze afvalstroom, voor het merendeel verpakkingsmaterialen, bij voorkeur hergebruikt. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal dit op milieu verantwoorde wijze worden afgevoerd.

Waarom van Vliet?

  • Totale begeleiding van uw aankoopproces
  • Onafhankelijk advies over alle aan te schaffen producten en diensten
  • Ontlasten van uw eigen inkoopafdeling
  • Planning Just in Time (JIT)
  • Budgetbewaking middels periodieke schriftelijke rapportage
  • Montage, installatie en onderhoud door eigen volledige gecertificeerde engineers
Ons assortiment